Over ons

FOSO - FUTURE OF SCANDINAVIAN OUTDOOR

Beyond Nordic is een Zweeds outdoormerk dat in 2018 werd opgericht door Johannes Franzén en Patrik Tankred. De visie is het creëren van functionele, duurzame en mooie outdoorkleding met een optimale pasvorm. En dat voor een lage prijs in verhouding tot de kwaliteit van de kleding. Door de eigen ontwikkeling van onze kleding en de rechtstreekse verkoop aan jou zonder tussenhandelaren, kunnen wij lagere prijzen bieden dan de meer gevestigde merken. En dit zonder concessies te doen als het gaat om design, kwaliteit of pasvorm.

Wij zijn:
- Een jong en onafhankelijk merk waarbij de nadruk ligt op functionele kleding
- Gecreëerd door en voor enthousiaste outdoorliefhebbers
- Opererend vanuit Stockholm in Zweden, waar we ook al onze producten op voorraad houden

Onze doelstellingen:
- Het leveren van unieke en kwalitatief hoogwaardige outdoorkleding voor een betaalbare prijs
- Wij willen de Future Of Scandinavian Outdoor [FOSO] worden

Hoe:
- Door onze producten rechtstreeks aan te bieden aan jou als eindklant en door alle onnodige stappen weg te nemen van de anders zo lange distributieketen, zoals agenten, distributeurs en dealers, kunnen wij kwalitatief hoogwaardige producten verkopen voor een prijs die 2-3 lager ligt dan bij andere spelers op de markt

Waar je ons kunt vinden:
- Onze producten worden exclusief online verkocht op onze website

Duurzaamheid en milieu:
- Als outdoorliefhebbers dragen wij moeder aarde een warm hart toe. Wij proberen voortdurend om de meest milieuvriendelijke transportmethoden te vinden voor onze artikelen en om onze volledige productieketen van de fabriek naar jou als eindklant groen te houden.